Logistiek en magazijninrichting advies

Logistiek en magazijninrichting advies

”Turn key” projecten. Aangepaste totaal projecten toegespitst op de noden van de klant.

Met deze magazijnadvisering kunnen wij de juiste afmetingen van uw magazijn bepalen aan de hand van bewegingen in uw magazijn.

809238ec-4ff8-4ee4-669b-c50999bd5263

Voordat u begint aan de renovatie of de installatie van een modern magazijnsysteem, zult u moeten onderzoeken wat precies de behoeften en mogelijkheden binnen uw bedrijf zijn. Alleen dan kan er een juiste beslissing op economische en rationele gronden worden genomen en zal het resultaat aan uw verwachtingen voldoen.

Mecalux speelt in op de behoeften van zijn klanten en kan daardoor "klaar voor gebruik" oplossingen aanbieden. Samen met de klant maken wij een analyse van de behoeften en de goederenstromen. Aan de hand daarvan wordt er bepaald welk type installatie nodig is.

Op verzoek van de klant maakt Mecalux een voorontwerp van het project. Bovendien verzorgt Mecalux het hele proces: van ontwerp, aanbesteding, bevoorrading, montage tot de ingebruikname. Zo kunt u zich tijdens het hele project richten tot één aanspreekpunt.

Doordat wij u vooraf adviseren, bespaart u op installatiekosten en bent u van begin tot eind verzekerd van een soepel werkend magazijnsysteem.

Voordelen

  • Keuze en implementatie van de software voor magazijnbeheer die het best aan uw behoeften beantwoordt.

Vraag een deskundige