Mecalux koploper in de industriële sector

Wij bieden wereldwijd onze producten aan en combineren ze: Warehouse Management Systeem, geautomatische oplossingen, metalen stellingen en interne transportsystemen.

Mecalux koploper in de industriële sector

Videotranscriptie

Mecalux behoort tot de koplopers binnen de sector. We zijn wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven voor opslagoplossingen en -systemen. 
 
Sinds 50 jaar ontwikkelen, produceren en bieden we elke klant de meest doeltreffende en rendabele opslagoplossingen.
 
We bieden een totaalpakket. Over de hele wereld bieden we onze producten aan en combineren we ze: warehouse management systemen, automatische magazijnen, metalen magazijnstellingen en interne transportsystemen.
 

In totaal beschikken we over meer dan 370.000 m² aan productiefaciliteiten in 11 fabrieken verspreid over Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast hebben wij een technologisch centrum dat zich uitsluitend toelegt op de ontwikkeling van software-oplossingen.
 

We gaan de toekomst tegemoet gedreven door de kracht van onze waarden.
 

 Om een optimale en wereldwijde service aan onze klanten te garanderen,…... …… zijn wij in meer dan 70 landen aanwezig, en beschikken we over een internationaal team van 3900 medewerkers.
 


We hebben 4 technologische centra waar berekeningsprocessen worden uitgevoerd en nieuwe producten, materialen, structuren en afwerkingen worden getest en ontworpen. Hierbij zetten we in op voortdurende innovatie qua technologie en ontwikkeling.

 

Onze producten voldoen aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen.

We gebruiken krachtige 3D-software en de beste berekeningsmethodes om statisch en dynamisch gedrag te simuleren. 
 

 

Mecalux voert een geïntegreerd milieubeleid, ..
….wat betreft duurzaam energiebeheer.
 
De samenwerking tussen onze multidisciplinaire teams stelt ons in staat om als één aanspreekpunt op te treden bij allerlei soorten projecten, ongeacht de complexiteit ervan.
 

We bieden een totaalpakket… ..en we begeleiden onze klanten tijdens alle fasen van het project, van het ontwerp tot de aftersales-service.
 
Op het hoofdkantoor van de Mecaluxgroep in Barcelona beschikken we over 2 showrooms met een expositieruimte van 8500 m².
 
Onze ruime ervaring in de uitvoering van duizenden met succes gerealiseerde projecten gedurende de laatste 50 jaar, is ons beste visitekaartje.