Mecalux erken in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor het tweede opeenvolgende jaar

09/06/2022

Mecalux is voor het tweede opeenvolgende jaar erkend in het wereldwijde "Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems 2022" rapport, met betrekking tot zijn logistieke software Easy WMS.

Gartner recognizes Mecalux Easy WMS

Gartner evalueert's werelds grootste softwareleveranciers op het gebied van logistiek beheer en biedt een diepgaand beeld van de markt voor bedrijven die hun supply chain willen verbeteren.

"Voor Mecalux is de opname voor het tweede achtereenvolgende jaar in het rapport van het gerenommeerde adviesbureau Gartner een erkenning van onze prestaties op het gebied van de ontwikkeling van softwareoplossingen voor de toeleveringsketen. Easy WMS wordt door Mecalux voortdurend geactualiseerd met als doel ervoor te zorgen dat de software voldoet aan de veranderende behoeften van de sector en onze klanten in staat stelt hun logistiek te versterken", verklaart Javier Carrillo, CEO van Mecalux.

Mecalux heeft 22 jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van digitale oplossingen voor handmatige en automatische magazijnen. Met meer dan 360 ingenieurs, die gespecialiseerd zijn in softwareontwikkeling, is Easy WMS van Mecalux een veelzijdig, flexibel en schaalbare applicatie, die in staat is de logistieke prestaties van bedrijven uit alle sectoren en van alle groottes te verbeteren, dankzij het brede scala aan geïntegreerde functionaliteiten. Easy WMS van Mecalux is reeds geïmplementeerd in meer dan 1.000 installaties in 36 landen.

De software van Mecalux vervolledigt haar functionaliteit met een breed scala aan geavanceerde modules om de rentabiliteit te verbeteren bij elke logistieke uitdaging of behoefte. Easy WMS biedt bijvoorbeeld oplossingen op maat voor het orderbeheer in de e-commerce, voor een soepele communicatie met transporteurs of voor de afstemming tussen een logistieke dienstverlener en zijn klanten.

Easy WMS is ook beschikbaar als SaaS (Software as a Service), een cloud-gebaseerde versie van de software waardoor vanaf elk werkstation verbinding kan worden gemaakt met de tool, waarbij de implementatietijd wordt verkort en een grotere schaalbaarheid wordt verkregen.

Click here to download a complimentary copy of the Gartner report.

 

Gartner Disclaimer

Gartner en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken en diensten van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en over de hele wereld, en worden met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, 1 juni 2022.

Gartner ondersteunt geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoeksrapport wordt afgebeeld, en adviseert gebruikers niet om uitsluitend die leveranciers te kiezen met de beste beoordelingen of vergelijkbare criteria. De onderzoeksresultaten die door Gartner gepubliceerd worden, zijn gebaseerd op de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en kunnen niet als absolute waarheden beschouwd worden. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, met inbegrip van garanties van commerciële aard of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Mecalux

De Mecalux Groep, met hoofdkantoren in Chicago en Barcelona, is één van de belangrijkste spelers op de markt van opslagoplossingen en logistieke software. Met meer dan 50 jaar ervaring, ontwikkelt Mecalux automatische opslagoplossingen, warehouse managementsystemen en metalen magazijnstellingen voor alle sectoren. De Mecalux Groep beschikt over een uitgebreid distributienetwerk over de hele wereld, 11 productiecentra, 7 R&D centra voor technische ontwikkeling en heeft meer dan 4600 medewerkers.