Blechwarenfabrik bestelt twee nieuwe automatische magazijnen

19/07/2017

Blechwarenfabrik, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van metalen verpakkingen die worden gebruikt in verschillende industriële sectoren, heeft de levering van twee nieuwe automatische magazijnen in Limburg (Duitsland) toevertrouwd aan Mecalux.

Het Duitse bedrijf zet in op de geautomatiseerde installatie met de bedoeling maximaal gebruik te maken van de beschikbare oppervlakte en een zeer hoge omloopsnelheid van producten te realiseren. Het project van Mecalux omvat twee magazijnen: een automatisch magazijn met twee gangen bedoeld voor de levering en terugzending van grondstoffen en een automatisch hoogbouwmagazijn met vier gangen en dubbele diepte voor het beheer van alle voorraad.

Mecalux integreert ook de automatisch geleide voertuigen (AGV) binnen het goederenverplaatsingssysteem en implementeert ook het Warehouse Management Systeem Easy WMS.

Blechwarenfabrik Limburg GmbH, opgericht in 1872, heeft fabrieken in Duitsland, Rusland en Polen. Momenteel zijn ze de marktleider in de productie van tinnen en metalen verpakkingen in Europa.

Guardar