Fabricageproces

 • Hoge kwaliteitsprocessen

  De Groep beschikt over elf productiecentra: drie in Spanje, de anderen in Argentinië, Polen, Mexico, Verenigde Staten en Brazilië.

  De productielijnen garanderen een doorlopende materiaalproductie, en zijn steeds onderworpen aan de meest strikte kwaliteitscontroles. De automatische soldeerprocessen van Mecalux zijn bovendien de meest geavanceerden op de markt.

  Alle elementen van de stellingen worden aan uitgebreide beproevingen onderworpen m.b.t. de uitrekking en doorbuiging van materialen, compressie, stijfheid van de verbindingen, weerstand en buiging.

  Hoge kwaliteitsprocessen
 • Gegarandeerde Bescherming

  De materialen worden behandeld door middel van automatische lakprocessen die de meest geschikte bescherming bieden. De elementen die het meest gevoelig zijn voor slijtage en corrosie worden beschermd via een kathodisch proces, dat een drie keer hogere weerstandsgraad biedt dan het traditioneel lakproces. Het biedt belangrijke voordelen ten opzichte van andere traditionele methoden:

  · Hogere corrosievastheid.

  · Uniforme laklaag.

  · Optimaal brandgedrag (de ontbrandingstemperatuur ligt hoger dan 200 ºC).

  Gegarandeerde Bescherming
 • Tailored Solutions

  Wanneer een klant ons de installatie van een magazijnsysteem aanvraagt, gebruikt Mecalux een unieke software, die na het invoeren van verschillende variabelen bepaalt welk het meest geschikte systeem is, om de maximale optimalisatie van het magazijn te verkrijgen.

  Alle berekenings-, ontwerp- en beproevingsprocessen van de metalen stellingen van Mecalux voldoen aan de internationale FEM-norm, die zeer strikte eisen stelt voor kwaliteit en veiligheid, en onze klanten bijgevolg efficiëntie garanderen.

  Tailored Solutions
Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Showroom-banner
Template Key: