2021 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems

Gartner erkent Mecalux in zijn Magic Quadrant for WMS-rapport

DOWNLOAD GRATIS HET GARTNER-ONDERZOEKSRAPPORT

Het rapport 2021 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems (WMS) evalueert de belangrijkste leveranciers op de markt. Het Magic Quadrant onderzoeksrapport van Gartner, verstrekt informatie over de huidige situatie op de WMS-markt, aan leidinggevenden en professionals in de logistiek en Supply Chain.

Easy WMS van Mecalux wordt erkend in het Magic Quadrant 2021 for WMS-rapport.

Gartner Magic Quadrant for WMS

Vul het formulier in om een gratis exemplaar van het volledige Gartner-rapport te downloaden.

 

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk, eigendom van Gartner, Inc., en/of van filialen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld, en wordt met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner maakt voor geen enkele leverancier, product of dienst die in het onderzoeksrapport wordt afgebeeld reclame, en adviseert gebruikers niet om uitsluitend die leveranciers te kiezen met de beste beoordelingen of vergelijkbare criteria. De onderzoeksresultaten die door Gartner gepubliceerd worden, zijn gebaseerd op de meningen van Gartner en kunnen niet als absolute waarheden beschouwd worden. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, met inbegrip van garanties van commerciële aard of geschiktheid voor een bepaald doel.

* Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall & Dwight Klappich, 30 juni 2021