2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Warehouse Management Software

Voor het vierde jaar op rij erkent Gartner Mecalux in het Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen

DOWNLOAD GRATIS HET GARTNER-ONDERZOEKSRAPPORT

Het 2024 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Software geeft een diepgaand beeld van de belangrijkste verkopers van magazijnbeheersystemen op de markt.

Voor het vierde opeenvolgende jaar staat Mecalux vermeld in het Gartner Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen voor haar Easy WMS Warehouse Management Software.

Het Warehouse Management Systeem van Mecalux is een digitale oplossing die bedrijven in alle sectoren helpt de winstgevendheid van hun logistieke processen te versterken. De software is beschikbaar in 14 talen en wordt in meer dan 1100 magazijnen in 36 landen gebruikt.

Easy WMS beheert activiteiten in alle soorten magazijnen, van handmatig bediende installaties tot grote volledig geautomatiseerde logistieke centra. De software beschikt over geavanceerde functionaliteiten om aan elke behoefte te voldoen en garandeert de traceerbaarheid van producten in real time, verhoogt de logistieke efficiëntie en minimaliseert de kans op fouten.

Vul het formulier in om een exemplaar van het volledige Gartner-rapport te downloaden.

 

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of zijn Amerikaanse en internationale filialen en MAGIC QUADRANT is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen. Deze worden met toestemming gebruikt in dit document. Alle rechten voorbehouden.

Originele publicatie: Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, Federica Stufano. 2 mei 2024.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoek wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om enkel te kiezen voor de leveranciers met de hoogste scores of andere soortgelijke aanduidingen. Analyses gepubliceerd door Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartner als organisatie en mogen niet worden beschouwd als absolute waarheden. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze studie af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.