tradeINN, e-commerce en webwinkel in sportartikelen breidt magazijn Gérone uit

05/07/2019

De e-commerce webwinkel tradeINN heeft zijn magazijn in Celrà (provincie Gérone) uitgebreid door extra pallet- en grootvakstellingen M7 te installeren. Mecalux heeft tradeINN gedurende zijn groei begeleid, niet alleen door te zorgen voor de installatie van magazijnstelllingen, maar ook door de invoering van het warehouse management systeem Easy WMS. Tegenwoordig is het één van de belangrijkste internationale detailhandelaren op het gebied van de onlineverkoop van sportartikelen.

De uitbreiding van het magazijn stelt het bedrijf in staat nog eens 378 pallets extra op te slaan, waardoor een totale opslagcapaciteit van 1458 pallets wordt behaald. Bovendien zijn er 17 grootvakstellingen M7 voor orderpicking geïnstalleerd, met een lengte van 33 m.

Pallet- en grootvakstellingen M7 voor orderpicking en Easy WMS voor tradeINN

Het warehouse management systeem Easy WMS, ontwikkelt door Mecalux Software Solution, geeft tradeINN de mogelijkheid zijn voorraden te beheren en alle magazijnprocessen te controleren, van ontvangst van de bestelling tot aan de verzending naar de klant.

David Martín - Algemeen Directeur van Tradinn
« Mecalux is een zeer belangrijke partner geweest die heeft bijgedragen aan onze groei. De installatie van de magazijnstellingen en van het warehouse management systeem Easy WMS, heeft ons in staat gesteld de kosten voor het klaarzetten van de bestellingen te verminderen, wat zeer belangrijk is in de e-commerce ».

De digitale revolutie in de sport 360
tradeINN, opgericht in 2008, bezit 14 webwinkels die in 18 talen vertaald zijn, en waarmee het bedrijf zijn goederen in 193 landen over de hele wereld aanbiedt: gespecialiseerd materiaal voor de duik-, berg-, wandel-, wieler-, bal- en peddelsport. De groep heeft het jaar 2017 afgesloten met een omzet van 120 miljoen euro en een gemiddelde van 7000 bestellingen per dag. Het bedrijf heeft meer dan 2,5 miljoen klanten en het aantal aangeboden artikelen overschrijdt het miljoen. Onlangs werd de onderneming door de eCommerce Awards, uitgeroepen tot het beste digitale bedrijf in Spanje.