Simulatie van een magazijnindeling

Software voor magazijnindeling: « Easy Assistant »

09 mrt 2021

Bent u tot de conclusie gekomen dat uw logistiek gebaat zou zijn bij verbeteringen in uw distributiecentrum? Wilt u de organisatie ervan herzien? Hiervoor hebt u een moderne en efficiënte software voor magazijnindeling nodig. Onze experts hebben de ideale oplossing ontwikkeld om u dagelijks te begeleiden. Met onze « Easy Assistant » software voor magazijnindeling kunt u uw plannen projecteren: via een simulatie en modellering van uw logistieke distributiecentrum.

Wat is « Easy Assistant »?

« Easy Assistant » is een applicatie voor magazijn planning die u kunt toevoegen aan ons warehouse management systeem « Easy WMS ». De belangrijkste doelstelling is het bieden van meer flexibiliteit: uw WMS en logistiek distributiecentrum kunnen worden aangepast aan de variaties in uw bedrijfsactiviteiten en commerciële behoeften.

Wat is de functie van « Easy Assistant » als zijnde software voor magazijnindeling?

Dankzij deze software voor magazijnindeling hebt u alle troeven in handen om de indeling van uw werkzones te wijzigen en uw logistiek te verbeteren. Bovendien kunt u:

  • Uw bedrijf ruimtelijk visualiseren.
  • De organisatie van uw magazijn herzien.
  • De verschillende zones van uw distributiecentrum bepalen op basis van uw opslagbehoeften, zoals benodigde opslagtemperatuur of omloopsnelheid van de artikelen.
  • Bereik optimale efficiëntie door de juiste apparatuur voor goederenafhandeling voor uw activiteiten te kiezen.
  • Benoem alle aspecten van uw magazijn, zoals gangpaden, magazijnstellingen, opslaglocaties, enzovoort.
  • Organiseer en analyseer uw opslagprocessen virtueel voordat u ze in het echt implementeert.
Planning van een bedrijfspand aan de hand van « Easy Assistant »
Planning van een bedrijfspand aan de hand van « Easy Assistant »

Voordelen van « Easy Assistant »

1) Neemt onduidelijkheden weg

Deze applicatie helpt u de vragen te beantwoorden die u zich dagelijks stelt.

Voorbeelden:

  • Zijn de opslagzones geoptimaliseerd en de trajecten die afgelegd moeten worden beperkt?
  • Zijn de goederen beschikbaar waar en wanneer ik ze nodig heb?

2) Gemakkelijk in het gebruik.

De opstelling van de elementen in uw magazijn veranderen is nu heel eenvoudig met « Easy Assistant »: elke gebruiker kan onder meer een opslagoplossing verplaatsen in slechts enkele klikken.

3) Zonder beperkingen.

Geen project is te groot voor « Easy Assistant »: met de interface kunt u de grootte van uw logistiek distributiecentrum aan uw behoeften aanpassen. Bovendien zult u alle zones van uw magazijn kunnen visualiseren, zoals de verzend-, ontvangst-, picking- en verpakkingszone. Ook als u een ander distributiecentrum wilt bouwen, is « Easy Assistant » dé software voor magazijnindeling die u nodig hebt.

4) Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Alle applicaties die wij naast het warehouse management systeem « Easy WMS » aanbieden, zijn ontworpen om uw volledige magazijnbeheer te vergemakkelijken. Onze experts doen er elke dag alles aan om u de best mogelijke interface te bieden. Bedrijven die deze hebben geïnstalleerd, hebben al snel de vele voordelen ervan ingezien.

« Easy Assistant » is meer dan eenvoudige software voor magazijnindeling: dankzij deze applicatie kun u eindelijk strategische en operationele beslissingen nemen, zodat uw logistieke distributiecentrum zo efficiënt mogelijk is.

Neem voor meer informatie contact met ons op, telefonisch of door het contactformulier in te vullen. Ons team van deskundigen zal graag snel uw vragen beantwoorden.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: