Warehouse Management Systeem

Dankzij hun publicaties delen onze deskundigen hun geheimen over logistieke software om uw magazijnbeheer te verbeteren: ontdek de functionaliteiten en voordelen van Easy WMS.

 • 25 tips voor een efficiënt magazijn

  25 tips voor een efficiënt magazijn

  Mecalux

  Neem onze 25 tips in acht voor een efficiënt magazijn en een uitstekende klantenservice tegen minder kosten. Het is belangrijk om een continu voorraadbeheer te hanteren, om de goederenstromen te automatiseren en om nieuwe technologieën te implementeren teneinde de efficiëntie te verhogen.

 • M-commerce oftewel mobile commerce en de impact ervan op de logistiek

  M-commerce oftewel mobile commerce en de impact ervan op de logistiek

  Mecalux

  M-commerce is een nieuwe markttrend die alle commerciële activiteiten omvat die worden uitgevoerd met behulp van mobiele apparaten. De populariteit van smartphones en de uitbreiding van het 5G-netwerk hebben een boost gegeven aan de mobile commerce, die nu een integraal onderdeel uitmaakt van alle bedrijfsactiviteiten.

 • Cloud based WMS: toegankelijkheid en beveiliging

  Cloud based WMS: toegankelijkheid en beveiliging

  Mecalux

  Cloud based Warehouse Management System beheert de werking van de hele installatie met behulp van cloud computing-technologie. De snelle toepassing, beveiliging, kostenbesparingen en functionaliteiten zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven cloud WMS implementeren.

 • Picking by voice, een technologie met een nieuwe start

  Picking by voice, een technologie met een nieuwe start

  Mecalux

  Picking by voice is een oplossing voor orderpicking waarbij een apparaat de operator aanstuurt door middel van gesproken instructies. De e-commerce, de opkomst van spraakassistenten en de ontwikkeling van beheersoftware voor magazijnen hebben geleid tot een terugkeer van deze technologie in het middelpunt van de logistiek.

 • Magazijnmanagement, essentieel voor logistiek beheer

  Magazijnmanagement, essentieel voor logistiek beheer

  Mecalux

  Magazijnmanagement is essentieel voor een goed voorraadbeheer en voor alle logistieke werkzaamheden. Bedrijven maken gebruik van technologie en digitalisering om magazijnprocessen te managen en vergissingen te voorkomen.

 • Slimme pallets: geconnecteerde pallets

  Slimme pallets: geconnecteerde pallets

  Mecalux

  Een slimme pallet is een laadeenheid waarop sensoren zijn aangebracht die de opslagomstandigheden op elke locatie in het magazijn controleren. De logistiek manager weet hierdoor in real time waar de goederen zich bevinden en wat de opslagomstandigheden zijn.

 • Magazijn simulatiesoftware

  Magazijn simulatiesoftware

  Mecalux

  Magazijn simulatiesoftware is een programma dat tot doel heeft een magazijn virtueel te ontwikkelen en de resultaten ervan vooraf in te schatten. Mecalux gebruikt de Easy M tool om nieuwe magazijnen te ontwikkelen en de meest efficiënte opslagoplossing te vinden om aan de behoeften van haar klanten tegemoet te komen.

 • 7 goede redenen om te kiezen voor een voorraadbeheer cloud

  7 goede redenen om te kiezen voor een voorraadbeheer cloud

  Mecalux

  Het grote voordeel van voorraadbeheer in de cloud is de controle ervan in real time. Het wordt geleverd via op SaaS gebaseerde beheersoftware die toegankelijk is via een abonnement waarvan de kosten afhangen van het aantal benodigde licenties.

 • E-commerce warehouse, het hart van online verkopen

  E-commerce warehouse, het hart van online verkopen

  Mecalux

  In een e-commerce warehouse worden bestellingen klaargezet die via internet zijn besteld. Deze faciliteiten zijn uitgerust met opslag-, transport- en beheersystemen, waardoor een groot aantal bestellingen zo snel mogelijk kan worden klaargezet.

 • De metaverse: wat zijn de gevolgen voor de industrie en de logistiek?

  De metaverse: wat zijn de gevolgen voor de industrie en de logistiek?

  Mecalux

  De metaverse combineert technologieën zoals virtual reality en blockchain om gebruikers een multisensoriële ervaring te bieden. De karakteristieken en eigenschappen van de metaverse openen de weg naar een oneindig aantal nieuwe ondernemingsvormen die een revolutie teweeg kunnen brengen op alle gebieden van een onderneming.

 • Real-time voorraadbeheer

  Real-time voorraadbeheer

  Mecalux

  Real-time voorraadbeheer houdt in dat de verplaatsingen van de voorraad te allen tijde worden bijgehouden en geregistreerd. Dankzij real-time voorraadbeheer kunt u beter reageren op onvoorziene gebeurtenissen in de toeleveringsketen.

 • Hoe zal kwantumcomputing de logistiek beïnvloeden?

  Hoe zal kwantumcomputing de logistiek beïnvloeden?

  Mecalux

  Kwantumcomputing en het gebruik van qubits vervangen traditionele IT-processen door meer flexibele activiteiten. Doordat kwantumcomputing tegelijkertijd binaire functies (0 of 1) kan uitwerken verhoogt het de snelheid van conventionele computers.

 • 45 tips om de orderpicking te optimaliseren

  45 tips om de orderpicking te optimaliseren

  Mecalux

  45 praktische tips voor het optimaliseren van de orderpicking oftewel het klaarzetten van de bestellingen in een magazijn. De logistieke normen van de e-commerce dwingen bedrijven ertoe de vergissingen die hun concurrentievermogen kunnen schaden, te beperken.

 • Multichannel, een te overwinnen paradigma

  Multichannel, een te overwinnen paradigma

  Mecalux

  Multichannel betekent het beschikbaar maken van verschillende kanalen voor klanten, via welke het bedrijf zijn producten op de markt brengt of informatie verstrekt. Veel bedrijven bevinden zich momenteel in de overgangsfase van multichannel naar omnichannel.

 • 10 voorraad KPI's om op te volgen

  10 voorraad KPI's om op te volgen

  Mecalux

  Een voorraad KPI is een kritieke prestatie-indicator die betrekking heeft op het voorraadbeheer en de analyse van de activiteiten in een magazijn. Deze informatie helpt de logistiek manager om beslissingen te nemen met betrekking tot de logistieke planning en het voorraadbeheer.

 • NFT Supply Chain: wat zal de toekomst brengen?

  NFT Supply Chain: wat zal de toekomst brengen?

  Mecalux

  Met NFT kan worden vastgesteld wie op een bepaald moment de rechthebbende van een object is. Hoe kan dit worden toegepast op de logistiek? Tot nu toe wordt het vooral gebruikt voor digitale objecten, maar er bestaan al enkele oplossingen voor de toeleveringsketen.

Missconfigured or missplaced portlet, no content found
Dynamic Content: false
Master Name: Banner-Software-Solutions
Template Key: